Съпругът на 21- годишната Красимира Куковска от  село Бегово, която бе открита мъртва в дома си, е обвинен в нейното убийство. Младата жена бе открита мъртва в дома си. Първоначалната версия за смъртта на младата жена бе самоубийство. 

Районна прокуратура – Пловдив е повдигнала обвинение на Любомир Петров за убийство по непредпазливост като в момента той е задържан за 72 часа. Предстои внасяне на искане в съда за постоянното му оставане в ареста.  

До момента, по делото са извършени огледи и следствен експеримент, разпитани са свидетели, намерени са веществени доказателства, назначени са и експертизи. Разследването по случая продължава, като е в активната си фаза.

Сигналът за инцидента бе подаден на тел. 112 от 29-hfortkrs Любомир Петров на 11-ти септември, който разказал, че открил трупа на жена си, простреляна с пушка в дома им. В момента на инцидента той и двете им деца не били вкъщи. Семеен скандал най- вероятно е причината за трагедията. 

До момента, по делото са извършени огледи и следствен експеримент, разпитани са множество свидетели, приобщени са веществени доказателства, назначени са експертизи.

. На 20 септември 2020 г., Районна прокуратура – Пловдив ще внесе искане в съда за определяне спрямо него на мярка за неотклонение „задържане под стража“.