Локомотив Пловдив излъга с 2:1 ЦСКА София в мач от седмия кръг на Първа лига.


Още в началото на срещата полицаите бяха принудени да се намесват, след като феновете на двата отбора започнаха да се остралват с димки и факли. 

В 6-ата минута Диниш Алмейда стреля, но уцели Валентин Антов и топката излезе в ъглов удар. Три минути по-късно Парвиз Умарбав изпълни пряк свободен удар, но прати топката  в аут. В 13-ата минута Жул Кейта от гостите  комбинира с Али Соу пред наказателното поле на Локомотив. Гамбиецът стреля мощно с десния крак, но неточно. Пет минути по-късно  Тиаго Родригес от движение, но уцали Милош Петрович. В 28-ата минута "черно-белите" поискаха дузпа за игра на Юрген Матеъ в наказателното поле но съдията прецени, че няа основание да я отсъди.
В 31-ата минута "смърфовете" поведоха в резултата, след като при опита  си да изчисти центрираната топка Юрген Матей си вкара автогол.  Седем минути по-късно локомотивци поведоха с 2:0. Момчил Цветанов открадна топката в половината на съперника  и отправи силун удар.. Коженото кълбо се  отби в главата на правещия кошмарен мач Юрген Матей  Матей и влезе във вратата на гостите. Това попадение стъпиха "червените" и до почивката те не успяха да реагират. Възпитаниците на старши треньора Бруно Акрапович започнаха по-уверено второто полувреме. В 51-ата минута след бърза атака Бирсент Карагарен стреля неточно от удобна позиция. В 59-ата минута Греъм Кери опита късмета си от пряк свободен удар, но не еспя да се разпише. Десет минути по-късно съотборникът му Тиаго Родригес вкара гол от  фаул  и намали на 2:1.  В 77-ата минута Пламен Луков парира удар на Джеферсон "Армейците" продължиха да нападат, но локомотивци се защитаваха пладнокръвно и се добраха до крайнея успех.