Отговори|Отговори на всички|Препрати|

Още

молба

от:

Румен Златански (r_zlatanski@abv.bg)

дата: 20.11.2020 16:47

до:

novini.marica@gmail.com

Извинявам се , имам проблем с компютъра

 

 

Колeги може ли да сложите този текст в материала: Лайънс клуб Пловдив събра 77 200 лева за шоков фризер 

 

 

 

 

Членовете на Лайънс клуб Пловдив – Филипополис се събраха днес на Римския стадион, за да призоват пловдивчани да се включат в кампанията за набиране на средства за шоков фризер. Сумата в размер на 77 200 лв. необходима за закупуване на фризера е вече събрана, но без ДДС. Затова организаторите на инициативата отново отправиха апел и благодариха на хората с добри сърца, които помогнаха сумата да бъде събрана за толкова кратко време.

 

„Изказвам огромната си благодарност към всички добри хора, които се включиха в тази кампания и призовавам всички, които скоро са преболедували COVID-19 да дарят кръвна плазма и така да спасят човешки живот“, апелира инициаторката на кампанията Нели Иванова.

 

От Лайънс клуб споделиха, че дарителите са се обединили около каузата за много кратко време и по този начин са превърнали кампанията в успешна.

 

„В България, за да се случват такива благотворителни инициативи не са необходими платформи или луксозни офиси. В целия свят такива кампании се осъществяват от доброволци, които безплатно и безкористно се обединяват около важните каузи и помагат“, коментира Пепа Павлова – член на Лайънс клуб.

 

В кампанията, макар и онлайн, се включи и президентът на клуба Анна Алексиева, която отправи своите благодарности във видео разговор.

 

„По време на тази кампания за пореден път се убедих, че за да направиш добро не е от значение къде се намираш, важното е да имаш желание да помогнеш“, коментира тя.

 

Кампанията се подкрепя от Община Пловдив.

 

Припомняме ви, че можете да помогнете като дарите средства по следната банкова сметка:

 

"УниКредит Булбанк" !АД:

 

BG 15 UNCR 7000 1524 18 93 18

 

Титуляр на сметката: Нели Димитрова Иванова.

 

Основание: Събиране средства за шоков фризер