Във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на Община Пловдив (ПИРО) за периода 2021-2027 г., имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в публично събитие „Експертен форум“ (уеб-форум). Това съобщиха от община Пловдив. В рамките на мероприятието ще бъдат представени резултати от проучванията сред гражданите и заинтересованите страни, изводи от анализа на територията и резултати от проведените тематични фокус-групи със заинтересованите страни, в т.ч. представители на администрацията, местния бизнес, образователни институции, културни институции, социални и здравни институции, НПО и медии. Тематичният обхват е насочен към подготовката на Част II. Цели и приоритети за развитие на общината за програмен период 2021-2027г. от ПИРО - изработване, обсъждане и постигане на обществен консенсус за визия, цели и приоритети.  Съща така, в контекста на подготовка на Част V. Програма за реализиране на ПИРО, ще бъде представен интегрираният подход за развитие през новия програмен период и ще бъдат обсъдени конкретни проектни идеи и ключови стратегически проекти за развитие на общината, които да се заложат за реализация и изпълнение през 7-годишния период на действие на този изключително важен за общината и нейното развитие планов документ.

Събитието ще се проведе онлайн на 18.06.2021 г. от 10:30 часа. Очакваната продължителност е до 2 астрономически часа. В случай, че имате интерес и желаете да участвате във форума, моля да ни уведомите предварително на следния електронен адрес: piroplovdiv@plovdiv.bg в срок до 17.30ч. на 16.06.2021 г. (сряда), като задължително посочите Ваш електронен адрес, където ще получите линк за достъп до събитието.

След потвърждаване на участието Ви ще получите линк и инструкции за включване в мероприятието, които ще Ви бъдат изпратени до 09:30 ч. в деня на събитието на адреса, който сте посочили. В случай, че се наложат промени по предварително обявения час ще бъдете уведомени своевременно.