Полцията в Асеновград залови брутален крадец, ритал възрастни хора. Това съобщи техният син Денислав Минцев в социалните мрежи. Ето неговият разказ.

Здравейте, група! Снощи бяхме обрани след полунощ от този индивид на черно бялата снимка! Благодаря на цялата полиция за оказаното съдействие и изключително бързото намиране на извършителя! Искам само да добавя, че този индивид работи в бригада с Николай Тачев  който ми е съсед и се занимава с довършителни работи и строителство! Голяма част от бригадата му са наркомани и рецидивисти! Превърнал си е къщата на ул. Крива 46 в свърталище за такива хора! Точно и този индивид спеше там в продължение на няколко седмици! Споделям това, за да може да не попаднете и вие в  ситуацията, в която попаднаха родителите ми снощи! Този изрод крадеца е ритал баща ми и майка ми, защото са се събудили при второто (защото е влизал няколко пъти, докато родителите ми са спяли) му влизане в къщи през нощта и след това е избягал!
ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ НА РУ АСЕНОВГРАД ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА!БРАВО, ГОСПОДА ПОЛИЦАИ!СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА БЕШЕ ЗАДЪРЖАН!
Пазете се и внимавайте на кой се доверявате вкъщи!