Започва ремонтът на улица „Капитан Бураго” в село Оризари. Това е четвъртата улица, която ще бъде реконструирана със средст9ва, отпуснати по Програмата  „Развитие на селските райони 2014 – 2020“, подкрепена от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.
Ще се положи асфалтова настилка и ще се изградят тротоари и бордюри. Инвестицията е за около 120 хиляди лева.
Първа копка направиха кметът на община "Родопи" Павел Михайлов и Йордан Тотев, кмет на село Оризари.  На церемонията присъстваха заместник-кметовете Емилия Иванова и Неази Таир, общинските съветници Илина Вутова, Николай Гачев и Пламен Кабаков, както и представители на фирмата-изпълнител.
По традиция строителните дейности започнаха с водосвет, който отслужи отец Симеон. Той пожела  работата да върви леко и безаварийно, за да може изпълнителят  да успее да завърши ремонта в срок.
 „Това е поредният обект, който се прави и ще подобри инфраструктурата в нашите населени места.Селата се развиват затова ние, управляващите трябва да работим, за да създаваме условия за добър живот на хората", каза кметът Павел Михайлов и благодари на всички, съдействали този належащ ремонт да се случи.
"Промяната на нашата община е видима. За две години успяхме да изпълним десетки обекти, някои от тях забравени с години.Стъпка по стъпка нашата община започва да се превръща в това, което всички ние искаме – добре изглеждаща, в която хората имат житейска перспектива”, коментира още Павел Михайлов.
Заради ремонта ще се налага и специално движение в района.