Полицаите Районното управление в село труд  се разследват причините и обстоятелствата около пътен инцидент със загинал. Сигналът за блъснат пешеходец на ул. „Александър Стамболийски“ в с. Рогош е получен около 18.30 ч. в неделя. Според информацията, жена на видима възраст между 30-40 години е била ударена от лен автомобил „Ауди“. Смъртта й е констатирана от пристигналия на място екип на спешна медицинска помощ. Водачът на колата, на 20 години, е задържан с полицейска заповед. Пробите му за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Под наблюдение на прокуратурата работата продължават служители от сектор „Разследване на престъпления по транспорта“.

Жена е в болница след пътен инцидент в Пловдив. По предварителни данни, около 12.30 ч. вчера, на кръстовище между бул. „Пещерско шосе“ и ул. „Явор“ лек автомобил „Ситроен“ предприел десен завой и ударил пресичащата пътното платно пешеходка. Тя е оставена под лекарско наблюдение без опасност за живота. Пробата за употреба на алкохол на водача на колата е отрицателна. По случая е взето административно отношение от служителите на сектор „Пътна полиция“.

Сигнал за пътен инцидент на бул. „България“ в Пловдив е подаден в полицията около 12.00ч. вчера. По предварителни данни автобус, управляван от водач с 20-годишен стаж, не спазва необходимата дистанция и се блъска в лек автомобил „Тойота“. При удара са пострадали 69-годишна пътничка в автобуса и шофьорът на колата. След преглед в болница и двамата са освободени за домашно лечение. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. Случаят е отработен по административен ред.