Локомотив (Пловдив) завърши наравно 2:2 при гостуването си на Берое (Стара Загора). Двубоят се игра от 19:30 часа на стадион “Берое”.

В 4-ата минута Илиев изведе Дион, белгиецът стреля, а Артур Мота изби. Топката попадна в Мичи Нтело, но той стреля встрани от вратата. В 11-ата минута Себастиан Вия от домакините центрира, а Политино засече с глава покрай страничната греда. В 16-ата минута Берое получи правото да изпълни дузпа. Хорхе Сегура фаулира Себастиан Вия и съдията Васимир Ел-Хатиб отсъди наказателен удар. Зад топката застана потърпевшият, като нападателят на домакините бе точен за 1:0. В 32-ата минута Локомотив изравни резултата. Стражът на “заралии” събори в наказателното поле Мичи Нтело и съдията показа бялата точка. Зад топката застана капитанът Димитър Илиев, който не сбърка за 1:1.

В 46-ата минута домакините отново излязоха напред в резултата. Каетано подаде по земя в наказателното поле към Трибуле, който направи 2:1. Локомотив отговори бързо, като пловдивчани изравниха в 49-ата минута. Бабакар Дион центрира в наказателното поле, а там Ангел Лясков с глава направи 2:2. В 77-ата Камдем подаде към Мартин Петков, той отклони топката, но Мота спаси. В 88-ата минута гол на домакините бе отменен заради фаул в атака.

На 21.04 Локомотив е домакин на ЦСКА 1948 в последна среща от редовния сезон в Първа лига. Двубоят е от 15:15 часа на “Лаута”.