Чудесна игра от нашите футболисти, тепърва има още какво да покажем.Аз като привърженик и ръководител го преживях по уникален начин. Това е едно от най-старите дербита в България.  Предстоят ни много важни мачове и ще влезем пределно мотивирани във втория дял на шампионата.  Да си пожелаем повече позитивизъм на нашите терени и хубава игра. Правят се укрепителни дейности на стадион "Христо Ботев", за да се замрази проектът и  не се получат „ непредвидени проблеми. Надявам се в скоро време ще имаме решение на този проект. Към този момент още няма нищо., заяви изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев.

Алекс Колев: Важното е, че зарадвахме всички тези хора

„Влагаме се в тренировките и на терена. Можехме и повече, Важното е, че победихме и зарадвахме всички тези хора. Можехме да спечелим с по-голям резултат. Всички се влагаме в тренировките и на терена. Имах здравословни проблеми, но успях да се възстановя. Не изиграх пълен мач, но си има треньор, който решава, заяви нападателят на Ботев Алекс Колев.

 

Божидар Стойчев: Допуснах грешка, за което съжалявам

Допуснах грешка, довело до втория гол на Ботев, за което съжалявам. Ботев имаха повече ситуации за гол и това бе причината за нашата загуба.  Има някаква криза в отбора, видно е  нещата не се получават. Трябва да спечелим  следващите мачове няма накъде вече. Има много мачове до края ще се вдигнем и ще побеждаваме, заяви вратарят на Локомотив (Пд) Божидар Стойчев.