Полицията арестува братята роми Георги и Станчо Тодорови  от село Чоба,  Брезово за стрелба по къщите на други трима братя техни опоненти. За това информираха от ОД МВР. Стрелците остават зад решетките за 72 часа с решение на Окръжна прокуратура Пловдив.  оставени за нови 72 часа в ареста от районната прокуратура в Пловдив, научи Агенция Монитор.

Станчо и Георги Тодорови Те гърмели по домовете на враговете си от движеща се кола. Това е станало през нощта на 17 срещу 18 авгаст, когато всички в селото спели. Няма ранени при инциденти, нанесени са значителни материални щети на къщите, по които е открит огън.

Атакувани били тримата братя Георги, Стефан и Бойчо Янкови. Двама от тях живеели в обща къща на близо от кметството в центъра на село Чоба. Третия е имал дом в друга махала. Не са създавали проблеми до сега, работели на различни места.  Според  запознати за стрелбата са най-вероятно финансови отношения между двата рода. Полицаите открили в къщата на единия от задържаните незаконно оръжие.