Най-добрият футболист на Ботев (Пловдив)  Тодор Неделев мисли отново за трансфер в отбор от чужбина.  Това сподели той по време на отговорите, които даде на привърженици на "жълто-черния" тим в един от профилите на клуба в социалните мрежи.
"Да искам заиграя в отбор от чужбина", отговори на въпрос  звездата на "канарчетата" как смята да продължи кариерата си.  През 2013 година Ботев (Пд) продаде Тодор Неделев на германския Майнц 05, където обаче той не успя да се пребори за титулярно място. Футболистът е категоричен, че в немския тим не са му дали възможност да изяви потенциала си. Иначе мечтата му е да играе   е италианския Милан. Любимецът на "жълто-черните" запалянковци добави, че не би преминал в друг български отбор. Той каза още, че Ботев (Пд) може да спечели Купата на България през този сезон.
За най-тежкия момент в кариерата си  Тодор Неделев определи загубения финал за трофея от Локомотив (Пловдив) през миналия сезон. А най-щастливият момент в кариерата му е спечелването на Купата на България през 2017 година.