Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов сподели очакванията си от двубоя срещу Черно море. Ето какво заяви той преди отпътуването на "жълто-черните" за Варна:

- Г-н Стоилов, какво очаквате от гостуването във Варна?

- Очаквам да се получи оспорван двубой между два добри отбора. През този сезон Черно море показва постоянство и се представя стабилно. Силен домакин са, но ние отиваме, за да вземем добър резултат. Това е турнирен сблъсък и срещата във Варна е само първата половина от него. Искам от футболистите да подходят максимално отговорно и мобилизирано, както и да не губят концентрация през целия мач.

- Отново няма да може да разчитате на основни фигури. Доколко ще се отрази отсъствието от състава на Минев, Грънчаров, Галчев, Неделев и Огнянов, а може би и на Анисе?

- За съжаление липсата на основни играчи при нас се превръща в тенденция. От началото на сезона в нито един мач не сме разполагали с всички налични футболисти. На практика във Варна ще ни липсват играчи от всички линии. Въпреки това, Ботев разполага с достатъчно добри футболисти. Вярвам, че всеки, който излезе на терена ще даде максимума от себе си и ще се справи с поставените задачи.

- На какъв резултат от мача във Варна ще бъдете доволен?

- На този, който ще ни помогне да отстраним Черно море. Целта ни е преминаване в следващия етап и ще се стремим да я осъществим.