Баскетболната звезда  Екатерина Димитрова организира семинар за млади таланти. Последната й инициатива е свързана с участието й като представител на България в програмата на ФИБА Европа TIME-OUT 2.0.

Бившата състезателка, чиято кариера започна в Пловдив, е  избрана в  идеалния отбор на България за десетилетието 2009 – 2019 г. Тя  остава свързана с любимата игра с няколко свои проекта. Последната й инициатива е свързана с участието й като представител на България в програмата на ФИБА Европа TIME-OUT 2.0. Семинарът

Семинарът ще се състои на  9 май от 14:00 ч. в София, в залата на хотел Rosslyn Central Park ( бул. Витоша 106) семинар за млади баскетболистки на възраст от 14 до 18 години. „Целта на събитието е да помогне на тези млади момичета да се възползват от възможностите , които баскетболът може да им предостави", казва Димитрова.

 

Най-голямата изненада за участничките ще е специалният гост на събитието. Това е  най-добрата българска състезателка зад граница у нас в последните години и лидер на националния отбор Борислава Христова. Крилото на полския "Гожов" и рекордьор по вкарани точки на Университета на Вашингтон ще присъства на живо а срещата. Тя ще разкаже своята история и ще участва в дискусия с участничките.

Три от най-големите късметлийки от участващите в семинара ще могат да спечелят официални екипи на Борислава и една от най-добрите европейски баскетболистки на изминалото десетилетие.

Записването става с изпращане на съобщение с данните( име, възраст, клуб и имейл ) на Viber или WhatsApp на тел: 0888611715!