Младежкото обединение в БСП под тепетата отново се включи в кампания на Националното сдружение на сираците в България. Те посетиха децата от Център за настаняване от семеен тип, като им раздадоха празнични торбички с козунаци, шоколадови яйца и други лакомства. Обитателите на институцита посрещнаха с усмивки представителите на Младежкото обединение в БСП - Пловдив и се отдадоха на дълъг приятелски и поучителен разговор помежду си.
По инициатива на председателя на район Централен в БСП Пловдив  Тодор Стоилов  бяха закупени над 100 броя козунаци. С помощта на младежи от района  бяха раздадени на председателите на основни партийни организации или директно на по-възрастни членове на партията. ,,В навечерието на най-голямото чудо- Възкресение Христово, с малки стъпки възкресяваме доброто днес, като обръщаме внимание на най-уязвимите групи -нашите деца и възрастни хора, останали сами на празника. Нека пламъкът на Благодатния огън Ви носи топлина и осветява пътят Ви в правилната посока! Светли и благословени празници!", отбеляза общинският съветник Тодор Стоилов.
,,Във времена като днешните все повече се усеща нуждата от чувство за емпатия и съпричастност у хората. Старанието ни е да носим усмивки по лицата на хората от най-уязвимите групи не само сега, в навечерието на светлите Великденски празници, а колкото се може по-често. Винаги с радост и ентусиазъм посрещаме подобни съвместни инициативи и се надяваме занапред още повече благородни институции като Националното сдружение на сираците в България да се обръщат към нас!", сподели координаторът на Младежкото обединение в БСП - град Пловдив - Никола Ванков. Бъдещият лекар пожелава светло посрещане на Великденските празници на всички християни и призовава хората да се пазят въпреки олекотяването на противоепидемичните мерки!