В навечерието на един от най-светлите християнски празници Гергьовден и Деня на храбростта, наши членове от 3 РС ПБЗН Пловдив зарадваха децата в неравностойно положение от КСУ "Св. св. Константин и Елена" - Пловдив като им дариха смарт телевизор /43 инча , "Филипс"/. Членовете на СД 205 СФС МВР, служители на пожарната в РД ПБЗН Пловдив, винаги намират сили и възможности за подкрепа на деца и възрастни в нужда както в професионален план, така и в личния живот. Надяваме се, че с този малък жест ще разнообразим и без това нелеките им дни, ще им вдъхнем светлина и смелост да вървят напред и да устояват в битката с ежедневните проблеми.
На събитието присъстваха председателят на СД 205 - Красен Властанов, зам. председателят Христо Шенчев и екип от 3 РС ПБЗН Пловдив.
Благодарности за помощта и загрижеността към младежите в неравностойно здравословно състояние изказа директорът Марина Ватева. На събитието бяха и  представители на ръководството  на комплекса, а също  децата, които ще се радват на новата придобивка.