Ботев (Пловдив) приема Левски (София) в среща от 28-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя от 20:45ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Билетите вече са налични за продажба в системата на Eventim, като пропуските за централната трибуна се продават и на клубната база.

Билетите за Трибуна Юг ще се продават от днес след 13:00ч. в магазина на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" на ул. "Нестор Иванов" №1.

Пропуските за феновете на Левски ще бъдат налични само и единствено във фен магазина на "сините" на стадион "Георги Аспарухов" в столицата.

Поради задължителните ограничителни мерки, за мача със "сините" ще се продават ограничен брой билети от капацитета на "Футболен комплекс Ботев 1912"

Цените на пропуските са както следва:

Централна трибуна - 10 лева
Трибуна Юг - 8 лева
Сектор Гости - 8 лева

В делничните дни фен магазинът на клубната база е с работно време от 9:00 до 19:00ч. В събота магазинът ще работи от 10:00 до 14:00ч. В деня на мача, от 18:45ч. до началото на срещата, пропуските ще се продават на касата на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Призоваваме привържениците, които ще бъдат на трибуните на "Футболен комплекс Ботев 1912", за спазване на физическа дистанция от най-малко метър и половина и носене на защитни маски за лице.