Девет табели с всички известни имена на Пловдив бяха монтирани на входа на града от Асеновградско шосе. Идеята на кмета на „Тракия” Костадин Димитров срещна подкрепата на директора на Регионалния археологически музей доц. д-р Костадин Кисьов и РД Студио, които вложиха своя професионализъм при реализирането на проекта.
„Колко от древните имена на Пловдив можете да изброите? Е, ние успяхме да се гмурнем дълбоко в историята на нашия вековен град с помощта на доц. д-р Костадин Кисьов и открихме девет”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Кендрисос, Евмолпия, Одриса, Филипополис, Пулпудева, Тримонциум, Пловдивъ, Филибе, Пловдив – това са имената, изписани на табелите, а под тях е периодът, в който градът се е казвал така. Надписите съдържат и девиза на Пловдив „Древен и вечен”.

„Пловдив е тук от неизброими векове. Има с какво да се гордеем: днес той е наш. Почитаме историята му с тези невероятни табели на Асеновградско шосе. Защото да влезеш в Пловдив значи да влезеш в историята. Древна и вечна”, подчерта кметът на „Тракия” Костадин Димитров.