Обратното броене до началото на TRUCK EXPO 2021 започна. Този четвъртък, отдавна чаканото изложение в сектора на тежката автомобилна индустрия отваря врати в града под тепетата. На откритите площи на територията на Международния панаир от 10-ти до 12-ти юни ще видим повече от 150 експоната на водещите производители на камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства, които вече са нетърпеливи да ги покажат пред публиката. Изложителите са повече от 50 и представят над 100 световни бранда в сектора на товарните превози, а един от посетителите ще получи невероятният шанс да гледа на живо старт от състезанията от Формула 1 на 1-ви август в Будапеща, Унгария.

Готвим се активно за откриването на изложението и провеждането му по най-добрия начин, разказват от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), организатор на TRUCK EXPO 2021. „Върху 20 000 кв.м. изложбени площи и тест драйв зона, индустрията ще покаже най-новите си модели, системи и оборудване, с фокус върху иновативните и устойчиви концепции за мобилност. Ще представим над 20 премиери за България, което е голямото постижение на производителите в тази трудна за целия свят година. Но всички ние сме убедени, че технологиите в мобилността ще ни придвижат по-нататък, преодолявайки последствията от пандемията“, подчертават от ААП.

Предварително регистрираните са посетители са от 15 държави. Те ще могат да разгледат отблизо и да тестват най-новите автомобили на BMC TRUCKS, CITROEN, DAF, DODGE, FORD TRUCKS, HONDA, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, OPEL, OTOKAR, PEUGEOT, PIAGGIO, RAM, RENAULT, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Палитрата от продукти и услуги за сектора допълват водещите производители на ремаркетата и полуремаркетата WIELTON, SCHMITZ CARGOBULL, KRONE, OTTO TRAILER, фирми за хидравлични системи за товарни автомобили, сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, както и финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Отново акцент ще бъде потребителското изживяване с традиционния тест драйв на най-новите модели, както и с много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. На щандовете на изложителите ще бъдат организирани многобройни игри, томболи и изненади за посетителите на изложението. Но за един от тях TRUCK EXPO 2021 ще се превърне в най-щастливия му ден, защото ще има шансът да спечели голямата награда – да гледа на живо старт от Формула 1 от трибуната на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща, Унгария. Организаторът ААП поема билет General Admission, трансфер от/до пистата за всички дни на състезанието, транспорт, нощувки, екскурзоводско обслужване на български език, медицинска застраховка, всички пътни, гранични и туристически такси. За участие в томболата е достатъчно посетителите да попълнят отрязъка от анкетната карта и да я пуснат в обособените за целта места.
Входът за TRUCK EXPO е свободен, след регистрация. Всеки може да вземе своя безплатен пропуск през сайта на изложението www.truckexpo.eu.
Запазете в календара си датите от 10-ти до 12-ти юни. TRUCK EXPO 2021 ще се проведе в Пловдив, на територията на Международния панаир.