Fest Team и супергрупата „Фондацията“ представят в Пловдив след дни един изключително вълнуващ концерт със заглавие „Големите БГ рок гласове“.

Събитието е на 25 юли, неделя, на сцената на Античния театър в Пловдив. Началото е в 20.00 часа.  
Любими рок песни на три поколения българи, които всички знаят и пеят, ще звучат на Античния театър на концерта на група „Фондацията“ в симфоничен съпровод на Държавна опера-Пловдив, с диригент Константин Добройков.
„Големите БГ рок гласове“ е празник на БГ музиката, за който супергрупата „Фондацията“ със специалните си гости – Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ, Славин Славчев и Държавна опера - Пловдив са готови с повече от два часа класически хитове. Ще пеем заедно с големите български музиканти 120 минути легендарни бг рок бисери като "Черната овца", "Рок в минало време", Вкусът на времето", "Пак ще се прегърнем" и "Да погледна в теб", "Уморени крила", "Страхотен ден", „Малкият принц", "Две следи", "Клетва" и още много песни, част от житейския саундтрак на българина.
Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански и всяка нота, белязала златните им музикални кариери, създават „Фондацията“ през 2013 година. От тогава супергрупата има в актива си стотици концерти – три турнета в САЩ и Канада, два европейски тура, едно азиатско турне в Тел-Авив, Кувейт, Катар, Дубай, Япония и Южна Корея, турне в Австралия и Нова Зеландия и правят първото околосветско турне на български изпълнители.  

Билетите за „Големите БГ рок гласове“ се продават на цени от 36 до 66 лв. във всички каси на Ивентим – Билетен център пред община Пловдив, в туристически информационен център на пл. „Римски стадион”, билетна каса на Античен театър, в Дом на културата „Борис Христов” и др., както и онлайн на www.eventim.bg


.