Кметът на Кричим Атанас Калчев призова да се помогне на семейство останало без дом.

Ето неговото обръщение

Уважаеми съграждани,
Позволявам си да отправя настоящият апел за помощ и подкрепа на нашия съгражданин Костадин Згуровски и семейството му, чийто единствен дом беше почти унищожен от възникналия пожар в ранните зори на 15.01.2022 г.
Кричимци винаги са били хора с големи сърца и съпричастни към бедите на своите съграждани, и винаги са давали своята лепта в помощ на пострадали - всеки според възможностите си.
Вярвам, че и този път ще е така.
Вярвам, че не само отделния човек ще помогне с каквото може, но и фирмите ще бъдат съпричастни и ще подпомогнат пострадалото семейство за възстановяването на дома им.
След предоставяне на необходимите документи и община Кричим също ще ги подпомогне така, както е помагала и на други изпаднали в такава беда, независимо, че общинският бюджет е ограничен, особено сега в условията на тази пандемия. Ние винаги сме се ръководили от мисълта, че не можем да помогнем на всеки, но всеки може да помогне на някого.
Вярвам, че и този път ще е така и ще се обединим - граждани, фирми и община, всеки според възможностите си, ще бъдем съпричастни и ще подпомогнем изпадналото в беда семейство Згуровски за възстановяването на дома им.
Всички благотворителни кампании, които са организирани до сега в нашия град, са ме карали да се чувствам горд, че съм кмет на Кричим, защото кричимци винаги са били единни и в добро, и в зло, винаги са били съпричастни и с радостта, и с болката на другия.
Вярвам, че и този път ще бъде така.