„Продължаваме промяната“ става политиеска партия в Пловдив. Учредителното събрание ще се проведе в Международен пловдивски панаир. Очаква се събредседатели на партията да бъдат министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев. 

Политическият проект „Продължаваме промяната“ беше представен официално на 19 септември миналата година от съоснователите Кирил Петков и Асен Василев.  Тогава формацията сключи споразумение с партиите "Волт" и "Средна европейска класа" за участие в парламентарните избори на 14 ноември 2021 година. Учредителното събрание започва в 18 часа.

За България настъпи моментът, в който промяната трябва да продължи. Времето на безобразията, беззаконието, кражбите и корупцията ни лишават от справедлив и достоен начин на живот. България е обгърната от несправедливост, срещу която е необходимо да се изправим и преборим, за да постигнем общата мечта, да направим България държавата, с която да се гордеем, се казва в Учредителната декларация, която вече е качена на сайта на „Продължаваме промяната“.

Сред основните цели на новата политическа партия са нулева толерантност към корупцията, премахване на ненужните лицензи, регистрации и разрешителни,  създаване на администрация без гишета, спиране течовете на публични средства, осигуряване на достоен живот на българските пенсионери и уязвимите социални групи, изграждане на качествено образование и инвестиране в масовия спорт и изкуствата.