Влади Ампов - Графа и топ музикантите му ще представят нов акустичен проект с най-големите хитове на певеца в поредица от четири концерта. Първото събитие ще се състои в Античен театър – Пловдив на 11 юни, следват летните театри в Бургас – 16 юни, Варна – 15 юли и Русе – 16 септември.
Музиката е изкуство, което се преживява с цялото внимание към мелодията и текста, а в песните на Влади Ампов откриваме богатство от теми, които докосват и не ни оставят безучастни. Атмосферата и версиите, които Графа сътворява предразполагат към взаимство, общуване с езика на музиката и напомнят на онези моменти, в които с приятели на плажа, у дома или на парти пеете, танцувате и се забавлявате с любимите си песни в акомпанимент на кахон, пиано, акустични китари.
В концертите “Утре отново” Влади Ампов ще използва максимално богатството на звука на акустичните инструменти, за да създаде красиви нови версии на големите си хитове и близост с публиката. Сред тях са “Най-щастливият човек”, “Ти грееш”, “Давам всичко за теб”, “Утре отново”, “Химера”, “Ванилия”, както и песни, които не са изпълнявани от много години на живо. Той самият се включва активно и като инструменталист на китара и пиано. Музикантите са Борислав Бояджиев - Борче, Мирослав Иванов, Александър Обретенов и Венцислав Трифонов, които за първи път се включват и като беквокалисти.
“Уют” е думата синоним на акустичния концерт “Утре отново” – споделя Графа, който в момента активно репетира за впечатляващото концертно преживяване. Вълнението за музикантите и екипа му е голямо, защото това е поредният връх, който Влади Ампов ще изкачи като артистът с безкомпромисно музикално представяне. Феновете му още пазят спомени от концерта му в Арена Армеец, където близо 14 хиляди зрители станаха свидетели на музикално шоу на световно ниво, както и от поредицата му от турнета – всяко различно от другите, изненадващо, със силно музикално представяне и задължително с огромна доза емоционален заряд.
Билетите за поредицата концерти “Утре отново” са в продажба в мрежата на Ивентим и билетните центрове по градове.

Акустичният концерт “Утре отново” в Пловдив е на 11 юни 2022 г. от 21:00 ч. на Античния театър.