44-годишна жена е с леки наранявания след катастрофа вчера на бул. „България“ в Пловдив. По първоначални данни, към 15.40 ч. лек автомобил „Хонда“ не спазил необходимата дистанция и ударил движещия се пред него лек автомобил „Мазда“, чиято водачка е пострадала. След медицински преглед, тя е освободена за домашно лечение. Извършените проби на водачите за алкохол са отрицателни. Случаят е отработен по административен ред от служители на сектор „Пътна полиция“.

 Вчера около 16.00ч. в сектор „Пътна полиция“ е получен сигнал за пътен инцидент на кръстовището между бул. „България“ и ул. „Огражден“ в областния град. По първоначални данни, лек автомобил „Хюндай“, управляван от 39-годишна жена от с. Строево, при маневра за ляв завой е отнел предимство и се е ударил в лек автомобил „Рено“, зад волана на който бил 33-годишен пловдивчанин. В следствие на удара е пострадала шофьорката на хюндая. След направен преглед в болнично заведение, тя е освободена за домашно лечение. Извършена е проба за наличие на алкохол в кръвта на двамата водачи, като резултатите са отрицателни. По случая е взето административно отношение от служители на сектор „Пътна полиция“.

Снощи около 23.55ч. в сектор „Пътна полиция“ е получен сигнал за пътен инцидент на ул. „Петър Горанов“ в Пловдив. По първоначални данни, лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 22-годишен мъж от с. Красново, поради несъобразена скорост, се е блъснал в лек автомобил „Форд“, шофиран от 19-годишен младеж. От удара леко са пострадали двамата водачи, които след преглед са освободени за домашно лечение, а 14-годишно момче, пътувало във „Форд“-а, е настанено в болница, без опасност за живота. Извършена е проба за наличие на алкохол и наркотични вещества в кръвта на водачите - резултатите са отрицателни. Работата по случая продължава от служители на сектор „Пътна полиция“.