Изненадите и новите придобивки в Марица (Пловдив) нямат край. Дори в отпускарските месеци юли и август в клуба кипи усилена работа!

В началото на годината шампионките си сдобиха с клубен автобус, който вози всички набори на клуба от жените до най-малките. В разгара на лятото беше открит и спортен ресторант, който се намира в зала Лаута. Беше променен изцяло облика на залата и освен място, където женският отбор и децата от школата ще се хранят на него ще има също и видео разбори и анализи.

Започна и цялостен ремонт на зала Волейбол в Спортно училище Васил Левски. В залата, която се намира на Гребната база играе и тренира по-голяма част от школата на Марица.

Залата ще бъде напълно преобразена. Ще се прави цялостен ремонт на покрива и на стените. За удобство на зрителите ще бъдат монтират и трибуни с нови пластмасови седалки, а в залата ще има и електронно табло за резултата.

Напълно преобразени ще бъдат фитнеса и съблекалните в залата.

Така Марица отново показва, че за клуба е много важно да развива своята школа. През миналия сезон почти всички волейболистки в първия отбор на шампионките бяха продукт на школата на клуба.