Специални гости пристигат за откриването на Комедийния европейски филмов фестивал, което е тази вечер – 30 септември. За среща с публиката идват тримата членове на журито – Любо Нейков, Ваня Николова и Юлек Кадзиерски. Това ще се случи преди началото на италианската комедия „Тичам към теб“ от 18:45 часа в LUCKY Дом на киното.
Филмът разказва за женкаря Джани, довел изкуството си на съблазняването дотам, че се преструва на сакат, за да очарова сексапилната Алесия. Намерението му е да седне в инвалидна количка, за да я накара да излезе с него от съжаление. Но всичко се променя, когато среща Киара...
Общо 12 са филмите, които ще са част от КЕФФ в Пловдив. В края на фестивала ще бъдат дадени награди на журито и на публиката.
Журито е съставено от любимия ни актьор Любо Нейков, Юлек Кадзиерски – ключова фигура за младите продуценти в Европа и свързан с комедийния жанр от повече от 30 години, както и Ваня Николова – сценарист на някои от най-успешните български сериали и предавания в последните години, както и хитовия филм „Голата истина за група Жигули“.
Цялата програма на фестивала може да се види на сайта на фестивала ceff.bg, а резервации може да се правят на kinolucky.com.