Две италиански комедии с истории от мафията предлага тази вечер Комедийния европейски филмов фестивал – КЕФФ в LUCKY Дом на киното.
В 18:45 може да се гледа  „С цялото си сърце“. Какво би могло да се случи, ако сърцето на зловещ убиец на камората бъде трансплантирано в гърдите на непохватен професор? Дали този обикновен мъж моментално ще се превърне в жесток престъпник като своя донор? Науката ни казва, че това са глупави и остарели предубеждения. Работата е там, че проклетата майка на убиеца решава, че щом сърцето на непрежалимия й син сега бие в тялото на професора, то тъкмо той трябва да отмъсти за нейната загуба...
В късната прожекция от 21:00 часа „Един от семейството“ се срещаме с Лука, учител по дикция. Той случайно спасява живота на студент, който се оказва потомък на мафиотската фамилия Серано. Членовете на клана Серано буквално нахлуват в живота на Лука, като в желанието си да му се отблагодарят, не допускат отказ и отхвърляне.
Комедийният фестивал продължава до 7 октомври, а в програмата извънредно е включена допълнителна прожекция на „Тичам към теб“ на 8 октомври от 18:30 часа. Той ще бъде излъчен отново поради високата оценка и големия интерес от зрителите, видяли филма на откриването на КЕФФ и превърнал се във фаворит на журито и публиката. Всеки, който не е успял да види една от на-добрите комедии на годината, може да поправи грешката си на 8 октомври от 18:30 часа.
Цялата програма на фестивала може да се види на сайта на фестивала ceff.bg, а резервации може да се правят на kinolucky.com.