Фондация „Стойна Кръстанова“, Музикално-артистичен форум-Пловдив и Стоян Караиванов организират Майсторски клас на Форум Академия с участието на Даниел Бинели и Поли Фърман - звезди на музикалните ритми, родени в средата на древните латиноамерикански култури. Събитието е първото по рода си в Пловдив и е под егидата на кмета на район „Централен“ Георги Стаменов, който присъства на откриването на 1-ви ноември в Културен център „Тракарт“.

Даниел Бинели и Поли Фърман работят с участниците чрез задълбочени инструкции относно техниката на изпълнение и интерпретация на танго, като илюстрират с музикални примери, изсвирени на живо от самите тях. Те представят спецификата на изпълнението на пламенния танц в стиловете на Астор Пиацола и Освалдо Пулиезе.
Участниците в майсторския клас, който се провежда на 1-ви и 2-ри ноември 2022 г., ще получат сертификат, парафиран от световните музиканти.
На 4-ти ноември 2022 г. в 18 ч. в зала „Съединение“ на РИМ-Пловдив се организира заключителен гала-концерт на Даниел Бинели и Поли Фърман с участието на лауреатите на Форум Академия. Специален гост ще бъде италианският бандонеонист Самуеле Маца. Майсторският клас ще излъчи и първия танго оркестър под ръководството на Стоян Караиванов, което ще отвори пътя на професионалното инструментално изпълнение на танго на високо равнище.

Даниел Бинели е световно известен композитор, аранжор, майстор на бандонеона. Той е звезда в Аржентина и единствената жива легенда от оркестъра на Астор Пиацола. През 1989 г. Даниел Бинели се присъединява към New Tango Sextet на Piazzolla и прави международно турне.
Бил е гост-солист в концерти с Оркестъра на Филаделфия, Симфоничния оркестър на Атланта, Симфоничния оркестър на Вирджиния, Симфоничния оркестър на Сидни, Оркестъра на Тонхале в Цюрих, Симфоничния оркестър на Монреал, Симфоничния оркестър на Отава, Дейтънската филхармония (Охайо) и Симфоничния оркестър на Санкт Петербург, (Русия).
Бинели дирижира операта на Пиацола „Мария де Буенос Айрес“ в Сицилия (Италия) с италианската певица Милва.
Турнетата на Поли Фърман като солист включват оркестрите в Сан Франциско, Сакраменто, Индианаполис , Токио, Филипините, Ярков, Красноярск, Хонг Конг, Минас Жерайс, Консепсион, Торонто, Сао Пабло, Филхармонията на Монтевидео и Аржентинските национални симфонии. Тя е изнасяла рецитали на сцени като Карнеги Хол в Ню Йорк , Линкълн център, Такемицу Хол в Токио, „Свети Мартин в полетата“ в Лондон, Театро Колон в Буенос Айрес, Национален център за сценични изкуства в Пекин, Център за източно изкуство в Шанхай и Teatro Mayor в Богота.