Шампионките на Марица (Пловдив) закриха годината с коледно парти на клубния спортен ресторант в зала "Лаута".

Маричанки бяха изненади от най-успешния наставник в историята на клуба – Иван Петков, който в момента е треньор на украинския Прометей (Днипро) и украинския национален отбор по волейбол за жени. Петков отправи послание към шампионките. Той заяви, че се радва, че клубът продължава да расте и да се развива дори и след като вече не е част от него. Петков добави, че следи постоянно какво се случва с Марица и пожела много успехи на отбора през новата година.

Спортният директор Владимир Котев беше подготвил специален коледен мини чорап, в който имаше късметчета за всяка една от волейболистките и треньорския щаб, а случайно или не много от късметите паснаха идеално за всички. Владимир Котев също отправи послание към волейболистките.

Волейболистките и треньорския щаб си размениха подаръци и си пожелаха успешна нова година. Домакинката на отбора Любка беше направила две питки с късмети, а маричанки я зарадваха със специален подарък, който беше поднесен от капитана Ивелина Монова.

Маричанки получиха и подаръци от един от спонсорите на клуба.

Шампионките записаха и специално коледно послание до своите фенове, което ще може да видите утре в официалния сайт на клуба и всички социални платформи на клуба.

През изминалата година отборът стана шампион на България за осми пореден път, спечели за седми път Купа България и участва за пети път в групите на Шампионската лига. През новата година маричанки продължават участието си в групите на Шампионската лига и ще преследват рекорда от девет поредни титли, който до момента не е правен от нито един български отбор.