Световно известната соул-фънк група Kool & The Gang превзема сцената на Античния театър в Пловдив на 12 юни от 20:30 часа!

Продажбата на билети за това изключително музикално шоу стартира от днес 3-ти февруари на касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив - в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред община Пловдив, в Туристически информационен център на Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на eventim.bg.

Песните на групата продължават да карат хората по цял свят да танцуват повече от 50 години след основаването ѝ. През годините Kool & The Gang продават повече от 70 милиона албума по целия свят, оказвайки влияние върху музиката на три поколения. Българската публика ще може да се наслади на най-големите им хитове като Celebration, Jungle Boogie, Fresh и други, вдъхновили милиони почитатели на музиката!

Предстоящият концерт на групата, носител на две награди „Грами“ и седем Американски музикални награди, при това на най-магичното място - Античния театър в Пловдив, обещава да е повече от върховно изживяване, потапяйки българската публика в своя фънк, джаз, диско и буги свят.

И разбира се много ще се танцува!

Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив като част от Културния календар.