Днес времето ще бъде слънчево. Значителна ниска облачност ще има преди обяд само над Южното Черноморие. След обяд ще духа слаб вятър от запад-северозапад, в Източна България от север. Максималните температури ще са между 0° и 5°, в София – около 2°, в Пловдив -  4°

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити части - умерен северен вятър. Дневните температури слабо ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра - около минус 7°.

Днес над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Значителна ниска облачност ще има преди обяд на юг от Бургас. След обяд ще духа слаб северен вятър. Максималните температури ще са между 1° и 4°. Температурата на морската вода е 6° - 7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, на юг от Бургас - до около 4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 31 мин. и залязва в 17 ч. и 50 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 18 мин. Луната в София залязва в 9 ч. и 42 мин. и изгрява в 22 ч. и 36 мин. Фаза на луната: три дни преди последна четвърт.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане значително по-високо от средното за месеца.