Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев влизат в нова пиеса по текстове на легендарния англо-американски комедиограф Удхаус. Премиерата на „Джийвс и Устър в Пределно неясно“ в Пловдив ще е на 11 март в Дом на културата „Борис Христов“ от 19 часа. След успеха на „Отчаяни съпрузи“ това е второ представление, което събира тримата актьори на театралната сцена. Тази типично британска комедия поставя момчетата в поредица граничещи с нелепост ситуации, в които те влизат в 12 роли и преследват една крава в полукриминално любовно судоку с политическо намигване. И всичко това – на ръба на провала. Пиесата е изобретателна и забързана с емблематичното двойно действие на Удхаус. Спектакълът е носител на наградата „Оливие“ за „Най-добра нова комедия“ за 2014 година.
Сюжетът се завърта около решението на Бърти Устър да постави моноспектакъл, в който да разкаже скорошните си преживявания в една селска къща. Преди да открие собственото си шоу обаче, осъзнава, че има нужда от помощ, а тя, естествено, идва в лицето на неговия верен иконом Джийвс. Към подготовката на спектакъла се включва и икономът на лелята на Устър – Сепингс. Проблемите обаче възникват на всяко едно ниво и идват от всяка една посока. Историите се оплитат, а интригите стават толкова дебели, че Устър, който е щастлив ерген, е поставен под заплахата да трябва да се ожени за кандидатка, която крайно не харесва.
“Джийвс и Устър в Пределно неясно” е театрална терапия, забъркана от режисьора Валентин Ганев в сценичната среда на Красимир Вълканов, под звуците на Слав Бистрев и през чудесния превод на Радослав Петкашев.
Билети се продават на касата в Дом на културата, на касите на Ивентим, онлайн на eventim.bg  и grabo.bg