Теренът на стадион "Христо Ботев" вече разполага с врати. Те бяха монтиране днес. Утра стартира и поставянето на седалките върху трибуните. Продължава и работата под козирката на сектор "А".  Амбицията на строителите е до средата на април Колежа да получи лиценз за провеждане на официални мачове от Първа лига.

Ботев (Пловдив) започна днес на базата си в Коматево подготовката си за предстоящия мач със Септември. "Канарчетата" гостуват на столичния тим в петък от 17:30ч. на Националния стадион "Васил Левски".

В днешната  тренировката се включиха множество юноши от школата на "канарчетата".

Вратарите Стефан Смъркалев и Христиан Божков, както и полевите футболисти Добромир Павлов, Никола Нейчев, Станислав Петков, Максимилиян Симеонов, Мартин Христов, Димитър Папазов и Никола Гелин тренираха наравно с батковците от мъжкия отбор. Старши треньорът на "жълто-черните" Бруно Балтазар бе глобен с 400 лева за държанието си на мача с "Черно море". Футболистът на "канарчетата"  Точукву Ннади  бе лишeн от състезателни права за една среща и глобен с 300 лева заради червения си картон в двубоя с варненци.