Съдът остави в ареста в Емили Тротинетката (Даниел Йорданов), Петко Караилиев-Чеченеца и Тодор Чалъков-Куката. Тримата са обвинени за хулиганство и гавра с 21-годишен младеж със специални образователни потребности  на 3 април в пловдивски мол. Те го вързали за врата и го карали да лае и бяга като куче. Снимали го с телефон и пуснали видеотто в социалните мреже. По нареждане на Районната прокуратурла в града под тепатата те бяха задържани. Днес се опитаха да излязат от ареста, като изнесоха цяло представление. Емили Тротинетката каза, че не може да издържи зад решетките и два пъти е пробвала да се самоубие. Първият път се скъсал чаршафа, с който искала да се обеси, след това полицай я спрял да си пререже вените. Куката и Чеченаца казаха, че клипът с момчета е бил шега.

Покорен роб и зла господарка. Това бил сюжетът на скандалния клип, в който Емили Тротинетката командва като куче болно момче в пловдивски мол.

Първоначалният план за видеото бил момчето със специални образователни потребности да играе роб на Емили , а тя - лоша господарка, каза пред Пловдивския окръжен съд прокурорът по делото Костадин Паскалев, където тримата задържани искат промяна на мярката им за неотклонение. Впоследствие било решено 20-годишният Денислав да бъде заснет като куче.

Магистратите не се трогнаха от исканията на Тротинетката, Чеченеца и Куката и не ги пуснаха на свобода.