Локомотив (Пд) загуби с 0:1 от ЦСКА 1948 като гост в мач от 27-ия кръг на Първа лига. Двубоят се игра на стадион Витоша в Бистрица пред съсобственика на "смърфовете" Христо Крушарски и големия български футболист Димитър Бербатов.   На загрявката преди двубоя травма получи звездата на "червените" Ивайло Чочев и бе заменен от Октавио.

В 7-ата минута Бабакар Дион  от "черно-белите" стреля от 20 метра  от дистанция но Даниел Наумов улови топката. Седем минути по-късно  минута Елитон  стреля с глава, но  Динко Хоркаш изби. Домакините започнаха по-активно второто полувреме.

В 50-ата минута Педриньо центрира към Светослав Диков, който овладя на гърди, свали си топката и стреля, но Динко Хоркаш изби. При опита за добавка на Радослав Кирилов Джовани Трупе извърши нарушение срещу него. Съдията Волен Чинков отсъди дузпа в полза на софиянци и изгони защитника на локомотивци.  Зад топката застана Педриньо, който бе точен и вкара единствения гол в мача. Играчите на ЦСКА 1948 продължиха да натискат, но вратарят на локомотовци не им позволи да вкарат нови голове.

В 73-ата минута Денислав Александров от "черно-белите" стреля, но Даниел Наумов  Наумов спаси.