Локомотив (Пд) има проблеми около състава за  предстоящия мач с Левски (Сф) от първата шестица на Efbet Лига заради здравословни проблеми. Това съобщиха от лагера на "черно-белите". Двубоят е в неделя, 21 май от 20 часа на стадиона в пловдивския парк "Лаута".  Младият защитник Тодор Павлов претърпя операция на херния и ще се възстановява три седмици.

Бразилският халф Джовани Бариани се готви на облекчен режим заради разтежение. С мъжкия състав на "смърфовете" тренира юношата на клуба Мерт Салим.

Билетите за мача ще се продават днес  от 12 ч. само на касите на стадион "Локомотив" в парк "Лаута". Всеки талон за вход  ще отговаря единствено за сектора, упоменат на самия пропуск. Тези за гостите ще са с различен QR код от тези на домакините. Ако се установи невалиден билет при проверка на входа – неговият притежател няма да бъде допуснат.

Всеки привърженик на "черно-белите", закупил билет за мача, ще получи безплатна карта за гориво. Тя осигурява намаление от -5ст. на литър и важи за всички видове горива. Отстъпката се получава без да е нужно да се трупат точки.