Младежката формация на Ботев загуби с 0:3 от Арда в среща от последния кръг на Първа лига. Двубоят се игра на стадион "Христо Ботев".

Феноменална атмосфера, мощна подкрепа от трибуните и храбри "канарчета" съпътстваха срещата. В последните 20 минути на срещата "жълто-черните" фенове буквално взривиха трибуните с мощни песни и подкрепа.

Ботевистите дадоха всичко от себе си, като с изявите си по терена получаваха неспирни аплодисменти от трибуните. Първото попадение за гостите падна в 32-ата минута, когато Станислав Тренчев даде измислен фаул за гостите, а след неговото изпълнение Ковачев вкара за 0:1.

След почивката гостите вкараха нови два гола, дело на Ковачев и Ндиайе. След второто попадение във вратата на Смъркалев трибуните избухнаха в бурни песни и подкрепа за малките ботевисти.

Силен мач на вратата на Ботев записа роденият през 2007 Стефан Смъркалев, отличил се с няколко силни изяви. Ботевистите отправиха опасен удар от фаул на Красиан Колев, отразен от Господинов.

След края на мача феновете влезнаха на терена, като засвидетелстваха мощната си подкрепа към Стефан Стоянов и младият състав на Ботев.