Най-новите анимации в следващите дни на Филмови нощи във Филипополис

Най-новото от света на анимационното кино представя програмата на Филмовите нощи във Филипополис. Лятото на 2024 година ни предлага продължения на две от най-култовите и одобрявани от критиката филми от жанра от последните години – поредиците „Аз, проклетникът“ и „Отвътре навън“.
Тази вечер – сряда, 10 юли, може да се насладим на страхотната втора част на „Отвътре навън 2“. Отново ще надникнем в главния пулт за управление на малката Райли, която вече е тийнейджър. С растежа досегашните емоции трябва да направят място за нови, пубертетски – тревожност, скука и други. Филмът събра много положителни оценки и не бива да бъде пропускан – тази вечер от 21:10 часа на лятно кино „Орфей“.
Утре вечер предстои прожекция на „Аз, проклетникът 4“. Най-новата версия на филма за злодея Гру и миньоните – неговите малки жълти партньори гледаме в четвъртък, 11 юли, отново от 21:10 часа. В тази версия Гру, крадецът на Луната, вече е баща с деца, но се изправя срещу злодея Максим Ле Мал, избягал от затвора в търсене на отмъщение.
Цялата програма може да видите на сайта на LUCKY Дом на киното – kinolucky.com. Билетите са на цени от 9 лева и 8 лева – за учащи и пенсионери и могат да се вземат от касите на LUCKY Дом на киното на ул. „Гладстон“ 1 всеки делничен ден след 16 часа и в почивните дни от 10:30 до 21:00 часа, а на каса на лятно кино „Орфей“ след 19:30 часа.