Три холивудски заглавия предстоят през уикенда в програмата на Филмови нощи във Филипополис. Съботната вечер започва с детската анимация „Аз, проклетникът 4“. Продължението на историята за злодея, превърнал се в борец за доброто, Гру ни предлага много смях в битката му с друг негов конкурент, решил да завладее света с ново научно откритие. Гру и неговите незабравими миньони ще се изправят срещу много трудности, сред които и фактът, че Гру вече е баща на бебе. Филмът е от 21:10 часа.

Късната съботна прожекция от 23:00 е на забавният екшън „Лоши момчета: Всичко или нищо“. Неповторимото дуо Уил Смит и Мартин Лорънс ще ни предложи неспирен екшън и много забавление в търсене на начин да изчистят името на бившия им, вече починал, шеф, обвинен неправилно в корупция.

В неделя от 21:10 часа ще се впуснем в битка с лошото време – „Туистърс“ е история за група учени, които се опитват да тестват уред, който да помага за борбата с торнадо. За целта те трябва да са максимално близо до зловещото метеорологично явление с реална опасност за живота им. Филмът е продължение на култовия филм „Туистър“ от 1996 година.