Националната организация за приходите продава на търг с скрито наддаване транжорна в Асеновград и идеални елементи от аграрен парцел. Предприятието  се състои от съществена постройка със застроена повърхност от 532.30 кв. м. и пристройка с хладилни камери. То  се намира в транспортно наличен регион с изцяло построена инфраструктура. Първоначалната му цена е 127 200 лева и може да бъде забелязан персонално от кандидат-купувачите от 25 до 31 юли в това число.

Предложенията на желаището  да се включат в наддаването се подават от 25 юли  до 1 август. За присъединяване в търга, плануван за 8 август, се позволяват единствено лица, платили в същия период депозит 20% от началната тръжна цена, който е 25 440 лева.  

На 26-ти този месец пък стартират огледите на първокласен клас SUV -  Range Rover Evoque от 2015 година, с мощ от 110 kW, който е в положително техническо положение и се предлага със стартова цена от 36 200 лева Автомобилът се намира в Кърджали и може да бъде огледан до 1-ви август.

Подробности за тези и други търгове, проведени от Национална агенция за приходите, като местоположение на актива, положение, първична цена, периоди за подаване на тръжни документи и периоди за внасяне на депозит, са оповестени  в електронния Портал за продажби на Агенцията. Условията и разпоредбите за провеждането им са разказани в рубриката „ Как да купя? “.