Имаме удоволствието да ви съобщим, че като следствие на отличните взаимоотношения и пълно разбирателство между ПФК „Ботев“ и „Фондация Жълто и Черно“, както и като част от подписаното помежду ни рамково споразумение за сътрудничество и съвместна дейност, Ръководството на ПФК Ботев взе следните решения:

1. Оторизира официално „Фондация Жълто и Черно“ да съхранява, опазва, популяризира и развива историческото наследство на ПФК Ботев, като неизменна част от общите ни планове, касаещи бъдещото изграждане и администриране на Клубен музей.

2. Предоставя на оторизираните за целта представители на „Фондация Жълто и Черно“ всички налични предмети, документи и артикули, имащи отношение към историята на клуба, за целите на нейното бъдещо популяризиране и представяне.

3. Призовава всички привърженици на Ботев Пловдив, разполагащи с предмети, документи и артикули, свързани с историята на нашия клуб, да се включат в дългоочакваната дарителска кампания, чието начало поставяме днес, като се свържат с оторизираните за целта представители на „Фондация Жълто и Черно“.

За контакти:

???? Стадион „Христо Ботев“

???? Д-р Видин Сукарев – Председател на „Фондация Жълто и Черно“

???? Телефон: 0889 438 101

✉️ e-mail: foundation.yellow.black@gmail.com

Забележка: За всяко едно предстоящо дарение ще бъдат фиксирани точни дата и час, за да може всеки един от вас да получи полагащото му се внимание и отношение.

Нека заедно направим следващата крачка в развитието на любимия ни клуб!

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев.