Жители на район "Тракия" разкриха в сочиалните мрежи за сериозни проблеми, които ги тревожат. Ето тяхното съобщение

 

Тези три игрища в квартала, са в окаяно състояние и към днешна дата изглеждат по този плачевен начин:
Няма ли как да бъдат направени, по подобие на този до 195-ти блок, където има изкуствена настилка (макар вече и тя е в лошо състояние на места) и мрежа, която обгражда "Клетката" (както я наричат хората и се събират доста деца?
Трите игрища са съответно: - на поляната срещу ресторант "Барбекюто" ; 
- до училище "Димитър Матевски" - като е парадоксално игрището да тревясва, а да са сложени просто две футболни врати на 10 метра , на голата поляна и децата да си гонят топката, както ние правихме през 90-те, но тогава, такава бе действителността и нямаше други алтернативи.
- а последното е до училище " Черноризец Храбър", на което се вижда, че е имало снимки на различни видове спорт, но аз не помня някога да е било използвано, както и споменатите две по-горе.
Избори идват и си отиват, но винаги има хора, които живеят в този квартал и е добре, ако не може да се изгради нещо напълно ново, то поне да се реновират старите!
Като площ са добре и може да станат дори мултифункционални - не само за футбол, ами баскетболни кошове, мрежа за волейбол, а не както има сега, на места, на някоя друга поляна или пък и трите да бъдат различни - едното с настилка и очертания  за баскетбол и волейбол , друго за минифутбол,а трето нещо събирателно ?