Пловдивското певческо дружество "Ангел Букорещлиев" и приятели канят пловдивчани на предколедно благотворително матине - едно вълнуващо музикално празненство, което ще се състои в неделя, 10-ти декември, в Дом на културата "Борис Христов" от 11.00 часа.

Събитието е с кауза за набиране на средства за реставрация и реконструкция на близо 100-годишната сграда на Пловдивско певческо дружество "Ангел Букорещлиев", която се намира на номер 18А на едноименната улица в центъра на Пловдив. 

Програмата на матинето ще бъде изпълнена с музикално разнообразие и изящество, защото в нея с цялото си сърце и безграничен талант се включват и приятели, които желаят да подкрепят каузата. Най-напред ще чуем великолепните хорови песнопения на Хор "Ангел Букорещлиев". Изключително популярните музиканти Калоян Куманов - акордеон, Стилиян Дерменджиев - цигулка и Ралица Ботева - пиано ще зарадват публиката с виртуозно изпълнение на произведения на световноизвестни композитори. Танцовото дуо Радостина Симеонова и Рослан Василев ще представят красотата и страстта на тангото. Виртуозният цигулар Маестро Мичо Димитров ще ни накара да се пренесем в Миланската скала. Джаз-пианистът Мирослав Турийски ще ни потопи в света на джаз музиката. Чаровните медени гласове на обичания хор "Детска китка" с диригент Яна Делирадева ще изпълнят популярни песни, както само те го могат!

Входът за събитието е с благотворителни покани, които можете да намерите на адрес: ул. Ангел Букорещлиев 18А или на място в Дома на културата, преди началото на събитието. (За контакт тел. 0899595634)