Актьорите Яна Титова и Алек Алексиев са поредните гости на инициативата „Успешните“. В рамките на събитието се срещаме с известни хора от света на спорта, културата и обществения живот, които в непринуден разговор споделят с пловдивчани своята визия за успеха, за кариерата, творчеството и други теми. Яна Титова и Алек Алексиев ще се срещнат с пловдивчани в клуб “Fargo” в събота, 25 ноември, от 19 часа.

Двамата са участвали в множество филми като актьори, но се занимават и с различни проекти. По екраните вече е новият филм на Яна Титова „Диада“, събрал много положителни отзиви от публиката, спечелил голямата награда на фестивала „Златна Роза“, съвместно с „Уроците на Блага“, както и голямата награда на фестивала в Талин. Самата тя е родена и завършила в Пловдив, като тук се е занимавала с музика. Тази седмица тя беше избрана и за „Жена на годината“ на сп. Grazia в категория #followmyself.
Нейният партньор Алек Алексиев участва като актьор в киното и театъра, но се занимава и с продуциране на различни проекти. По-известен пред широката публика е е с телевизионните си и кино участия, след които незабравимата му роля във „Възвишение“. Успешните се провежда с подкрепата на Община Пловдив.