В навечерието на Коледа децата на „Арт Войс Център“ изнесоха първия си хоров концерт с многогласни Рождественски песни в Пловдив. Над 40 таланти на възраст от 5 до 13 години от новосформирания хор пяха на български, латински, руски, италиански и английски език в католическия храм  „Свети Дух” в квартал „Тракия“ под диригентството на Руми Иванова и Алис Толева и съпровод на орган на Ева Палакова и Гергана Филева – всички преподаватели в школата.
„Това нашествие на малки ангели донесе Коледния дух в храма“, възкликна в поздравлението си към децата отец Димитър. И наистина куп музикални вълшебства сътвориха малките чаровни певци  за многобройната публика от родители и гости на концерта.

„Когато пеят деца, е магия! Под съпровода на величествения орган във великолепно украсения храм децата с ангелските си гласове ни потопиха в духа на Рождество!  Надявам се това да постави началото на нова традиция в „Арт Войс Център“ - заедно с пеенето на поп, рок и джаз да се пеят и многогласни хорови произведения“, каза вокалният педагог и ръководител на школата Руми Иванова.  

Тя благодари на прекрасните си колежки, на сърцатите родители, които винаги подкрепят идеите им, и на прекрасните талантливи деца!

Младите дарования на „Арт Войс Център“ ще повторят Коледния концерт на 23 декември от 11 часа в катедралата "Св. Архангел Михаил " в  град Раковски. Заповядайте!