Поради технически причини концертът на ABBA REAL BAND SERBIA, който трябваше да се състои днес – 13 януари в зала С.И.Л.А се отлага за нова дата - събота, 17 февруари 2024. Това съобщиха организаторите на шоуто. Ето какво добавиха още:

Всички закупени билети ще важат без заверка. Извиняваме се за неудобството!

За тези от вас, за които новата дата не е възможна - срок за възстановяване на суми: 10.02.2024г. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.!

„Най-големите хитове на легендарната шведска четворка ABBA ще звучат на 17 февруари 2024 в Пловдив. ABBA REAL BAND има 35 супер успешни концерта в цяла Европа в препълнени зали и за първи път ще гостува пред пловдивска публика. Ела на концерта ABBA REAL BAND в Комплекс СИЛА Пловдив, за да се заредим с позитивна енергия и любимата музика на ABBA!

Разбира се, погрижили сме се за уникална атмосфера с пенливо вино за Welcome Drink за всеки един гост и специална златна изненада от Goto Jewellery and Diamonds и Ивелин Попов (капитан на Ботев (Пд) за късметлии, в края на вечера! *ВАЖНО! Пази и носи своя билет до края на концерта. Победителят в играта ни ще бъде изтеглен в края на концерта, на случаен принцип, по номерата на местата в залата.“