Остават броени дни до шоуто на “ABBA REAL BAND SERBIA” в зала С.И.Л.А. в Пловдив. Невероятните сръбкини “Агнета” и “Ани-Фрид” ви очакват тази събота, 17 февруари в комплекс С.И.Л.А., началото ще бъде в 19:30 часа!

Организаторите от „Балканик Интернешънъл“ напомнят на всички почитатели на най-продавания квартет в света, че могат да се насладят на всички големи хитове на легендарната шведска група като Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S. и много други, изпълнени на живо от всепризнатите “ABBA REAL BAND SERBIA”.

Welcome Drink, томбола за златно бижу, фланелка с автограф на Ивелин Попов, шоу с невероятна музика, бляскави костюми, ефектен звук и светлини и много настроение очакват публиката на “ABBA REAL BAND SERBIA” само на 17 февруари в зала С.И.Л.А.

Билети все още може да намерите в мрежата на EVENTIM.BG в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.