Мачът в Солун между Арис и Ботев, насрочен за 22 март петък се отменя. За това информираха от ръководството на "жълто-черния" клуб. С тази футболна среща двата тима трябваше да почетат паметта на загиналия на 5 януари 2020 г. във втория по големина гръцки град след напададения на ултраси на ПАОК  привърженик на "канарчетата" Таско Бозаджийски. Ето съобщението на ръководството на пловдивския клуб.

Уважаеми Ботевисти,
Уведомяваме ви, че планираната футболна среща с Арис на стадион „Клеантис Викелидис“ в Солун, чиято основна цел бе отдаването на почит към незабравимия за всички нас Тоско Бозаджийски, няма да се състои на обявената дата.
Причина за това е невъзможността на нашите партньори от Арис да организират провеждането на мача, както бе планиран първоначално, а именно на 23 март (събота).
Предложеният вариант срещата да се измести ден по-рано, на 22 март (петък), е неприемлив за нас, тъй като по този начин бихме лишили вас, нашите привърженици, от възможността да отдадете нужното уважение към паметта на Тоско.
Оставаме в готовност да уточним нова дата с нашите гръцки приятели, която да удовлетворява както привържениците на Арис, така и тези на Ботев.
С уважение,
Ръководството на ПФК Ботев.