Благодарим ви за всичко, които правите! Пловдив ви е признателен за големите успехи, които постигнахте.

С тези думи кметът на града Костадин Димитров посрещна волейболистките на Марица в общината. Те му връчиха десетата шампионска купа, която спечелиха през миналата седмица.

"Когато има помощ от бизнеса и общината и при тази голяма подкрепа от публиката, получавате голяма енергия и сила, с които печелите мачовете си. Поклон пред вас. Знаете, че ние винаги сме били насреща да ви помагаме, с каквото можем. Може винаги да разчитате на кмета и на цялата община", каза още Димитров.

Председателят на общинския съвет Атанас Узунов покани всички състезателки на утрешната сесия на местния парламент, за да бъдат поздравени за големия успех. "От дълги години съм голям фен на отбора и го подкрепям не само в Пловдив, а и на мачовете извън града. Уверен съм, че ще постигнете големи успехи и в бъдеще", добави Узунов.

Заместник-кметът на Пловдив Николай Бухалов също поздрави маричанки за успеха. "Като спортист знам колко трудно е да се задържи такова високо ниво. В "Марица" се смениха поколения, но продължавате да сте на високо ниво, което заслужава уважение", добави още Бухалов.
Капитанката на отбора Добрина Христоскова благодари на общината за подкрепата и показа двата трофея спечелени от "Марица" през тази година- Шампионската купа и Купата на страната.

„Изказваме нашата благодарност за вашата помощ, която е и към националния отбор на България. В отбора на Марица играят всички български волейболни националки в различни възрасти и така Община Пловдив помага за развитието на женския волейбол в България“, заяви вицепрезидентът на клуба Светослав Славов.