Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов определи група от 20 футболисти за предстоящия мач със Славия. Двубоят от 1/8-финалите за Купата на България е във вторник от 17:30ч. на стадион "Славия" в столицата.

В сравнение с последния шампионатен мач, наставникът на "канарчетата" извършва редица промени. Извън групата останаха наказаният Радослав Терзиев, Александър Тонев, който е с вирусно заболяване, както и юношата Никола Илиев.

На тяхно място попаднаха Фернандо Виана и юношите Иво Казаков, Емил Колев, Станислав Работов и Атанас Стоименов.

Ето и групата на Ботев:

Янко Георгиев, Георги Аргилашки, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Лазар Марин, Тодор Неделев, Марко Перван, Лъчезар Балтанов, Иван Василев, Станислав Шопов, Фернандо Виана, Иво Казаков, Джонатан Перейра, Димитър Тонев, Костадин Ничев, Емил Колев, Антонио Вутов, Станислав Работов, Атанас Стоименов.

Георги Кабаков ще бъде главен съдия на 1/8-финалния мач от турнира за Купата на България между Славия и Ботев. Двубоят е във вторник от 17:30ч. на стадион "Славия" в столицата.

Помощници на Кабаков ще са Мартин Маргаритов и Мартин Ангелов. За четвърти съдия е назначен Йото Гарабедов, а съдийски наблюдател ще е Ичко Лозев.