"Лудогорец доминираше през целия мач. Мисля, че три греди удари, но така се разви мачът, че можеше да си тръгнем непобедени от този стадион. Футболът се играе на голове. Не успяхме да издържим, но аз казвам, че Лудогорец беше по-добрият отбор. Не мога да се оплача от всички момчета, които взимат участие, но нямаме дълбочина в състава, трябва ни повече качества. Лудогорец пуска играчи от европейска класа, ние излизаме с наши юноши - няма лошо, но ни се иска и да побеждаваме", заяви старши треньорът на Ботев Ферарио Спасов след загубата с 1:2 от Лудогорец.

"Не трябваше да чакаме до последната секунда да стигнем до победата. Създадохме много положения. Липсваше ни малко точност и малко късмет в завършващата фаза. След мача с Арда бях критичен към играта ни в офанзивен план и не бяхме изобщо спокойни. Днес беше много добре във фаза атака. Мога да кажа, че се справихме много добре, но не успяхме да си вкараме положенията, които създадохме, а бяха много.

„В момента почваме съвсем ново първенство. Видях доста мачове на отборите, с които ще играем в първата шестица. Всички са много добри. Имат своите качества и мачовете ще бъдат много интересни. Сега ще видим колко сме подготвени за тежките мачове“, заяви старши треньорът на Лудогорец Павел Върба след победата с 2:1 над Ботев.